Fri frakt i hela Sverige!

Ametist


Ametist är en ädelsten som har en lila till violett färg och tillhör kvartsfamiljen. Den har länge ansetts ha olika egenskaper och fördelar. Här är några av de påstådda egenskaperna för ametist:

1. Lugnande och avslappnande: Ametist sägs ha en lugnande effekt på sinnet och kan hjälpa till att minska stress, ångest och sömnproblem. Den kan främja avslappning och inre frid.

2. Spirituell utveckling: Ametist anses vara en sten för spirituell utveckling och intuition. Den sägs kunna hjälpa till att öppna upp för andliga insikter och främja medvetenhet.

3. Skyddande: Ametist sägs ha en skyddande energi som kan hjälpa till att avvärja negativitet och skapa en skyddande barriär mot negativa energier och psykisk påverkan.

4. Balansera energi: Ametist sägs kunna balansera energiflödet i kroppen och chakrasystemet. Den kan hjälpa till att harmonisera och balansera energinivåerna.

5. Förbättra koncentration och fokus: Ametist sägs kunna hjälpa till att förbättra koncentrationen och fokuset. Den kan vara användbar vid studier och arbete som kräver mentalt fokus.

100% nöjda kunder
Vi tar hand om dina djur
Alltid gratis leverans