Fri frakt i hela Sverige!

Karneol


Utöver att anses främja mod, självförtroende och kreativitet sägs karneol ha flera andra egenskaper och fördelar. Här är några av dem:

1. Energigivande: Karneol sägs ge energi och öka vitaliteten hos den som bär den. Det kan hjälpa till att motverka trötthet och ge en känsla av livlighet.

2. Öka motivation: Karneol sägs hjälpa till att öka motivationen och drivkraften att uppnå mål. Den kan ge en känsla av beslutsamhet och fokus.

3. Öka kreativitet: Karneol sägs stimulera kreativiteten och hjälpa till att generera nya idéer och lösningar. Den kan vara användbar för konstnärer, författare och andra kreativa yrken.

4. Balansera känslor: Karneol sägs hjälpa till att balansera och stabilisera känslor. Den kan hjälpa till att minska ilska, stress och oro, och främja en känsla av lugn och harmoni.

5. Förbättra självuttryck: Karneol sägs hjälpa till att förbättra kommunikation och självuttryck. Den kan hjälpa till att öppna upp för att uttrycka tankar och känslor på ett tydligt och konstruktivt sätt.

100% nöjda kunder
Vi tar hand om dina djur
Alltid gratis leverans