Fri frakt i hela Sverige!

Labradorit


Labradorit är en ädelsten som kännetecknas av sin spektakulära färgspel, även känt som labradorescens. Den har en basfärg som vanligtvis är grå eller svart, men när ljuset träffar stenen kan den visa en rad olika färger, inklusive blått, grönt, guld, orange och lila.

Utöver sitt vackra färgspel sägs labradorit ha flera andra egenskaper och fördelar. Här är några av dem:

1. Skyddande sten: Labradorit sägs vara en kraftfull skyddande sten som kan hjälpa till att skapa en energisköld runt bäraren. Den sägs kunna blockera negativ energi och förhindra att andras energi påverkar en.

2. Spirituell tillväxt: Labradorit sägs vara en sten som främjar spirituell tillväxt och intuition. Den sägs kunna öppna upp för att utforska andliga dimensioner och främja kontakt med högre medvetenhetsnivåer.

3. Balans och harmoni: Labradorit sägs hjälpa till att balansera och harmonisera energiflödet i kroppen. Den sägs kunna balansera chakran och främja en känsla av inre lugn och harmoni.

4. Kreativitet och inspiration: Labradorit sägs stimulera kreativitet och inspiration. Den sägs kunna öppna upp för nya idéer och perspektiv, och främja en känsla av inspiration och kreativitet.

5. Personlig styrka: Labradorit sägs hjälpa till att stärka självförtroendet och självkänslan. Den sägs kunna hjälpa till att övervinna rädslor och osäkerheter, och främja en känsla av personlig styrka och självständighet.

100% nöjda kunder
Vi tar hand om dina djur
Alltid gratis leverans