Fri frakt i hela Sverige!

Röd Jaspis


Röd jaspis är en ädelsten som sägs ha flera olika egenskaper och fördelar enligt kristallhealing och esoteriska traditioner. Här är några av de påstådda egenskaperna för röd jaspis:

1. Jordande och stabiliserande: Röd jaspis sägs hjälpa till att skapa en stark förankring och jordning i kroppen och sinnet. Den kan hjälpa till att balansera energiflödet och ge en känsla av stabilitet.

2. Öka energi och vitalitet: Röd jaspis sägs ge en ökning av energi och vitalitet. Den kan hjälpa till att motverka trötthet och ge en känsla av livlighet och styrka.

3. Öka mod och självförtroende: Röd jaspis sägs främja mod, självförtroende och beslutsamhet. Den kan hjälpa till att övervinna rädslor och ta itu med utmaningar på ett mer självsäkert sätt.

4. Förbättra fysisk hälsa: Röd jaspis sägs ha positiva effekter på fysisk hälsa. Den kan hjälpa till att stärka immunförsvaret, främja cirkulationen och stödja kroppens läkningsprocess.

5. Öka passion och kreativitet: Röd jaspis sägs stimulera passion och kreativitet. Den kan hjälpa till att öppna upp för nya idéer och inspirera till kreativt uttryck.

100% nöjda kunder
Vi tar hand om dina djur
Alltid gratis leverans