Fri frakt i hela Sverige!

Rosenkvarts


Rosenkvarts är en ädelsten som anses ha flera olika egenskaper och fördelar enligt kristallhealing och andliga traditioner. Här är några av de påstådda egenskaperna:

1. Kärlekssten: Rosenkvarts sägs vara en sten för kärlek och hjärta. Den sägs kunna stärka och främja kärleksfulla relationer, både romantiska och vänskapliga. Den kan också hjälpa till att öppna hjärtchakrat och främja självkärlek.

2. Lugnande och tröstande: Rosenkvarts sägs ha en lugnande och tröstande effekt på sinnet och känslorna. Den kan hjälpa till att minska stress, ångest och oro, och främja en känsla av inre frid.

3. Självacceptans och självförtroende: Rosenkvarts sägs hjälpa till att främja självacceptans och självförtroende. Den kan hjälpa till att släppa negativa självkritiska tankar och främja en positiv självbild.

4. Emotionell läkning: Rosenkvarts sägs vara en sten för emotionell läkning. Den kan hjälpa till att bearbeta och läka gamla sår och trauman, samt främja förlåtelse och försoning.

5. Harmoni och balans: Rosenkvarts sägs hjälpa till att skapa harmoni och balans i ens energifält och omgivning. Den kan hjälpa till att rena och balansera energin i ett rum eller en person.

100% nöjda kunder
Vi tar hand om dina djur
Alltid gratis leverans