Fri frakt i hela Sverige!

Tigeröga


Tigeröga är en ädelsten som har en karakteristisk gyllene till brunaktig färg med band eller strimmor av brunt och svart. Den är en variant av kvarts och förekommer främst i Sydafrika och Australien. Tigeröga anses ha flera egenskaper och fördelar enligt kristallhealing och esoteriska traditioner. Här är några av dem:

1. Styrka och mod: Tigeröga sägs ge styrka, mod och självförtroende. Den kan hjälpa till att övervinna rädslor och främja en känsla av trygghet och beslutsamhet.

2. Balans och jordning: Tigeröga sägs hjälpa till att skapa balans och jordning i livet. Den kan hjälpa till att centrera och fokusera tankar och känslor.

3. Kreativitet och självuttryck: Tigeröga sägs stimulera kreativitet och självuttryck. Den kan hjälpa till att öppna upp för nya idéer och uttrycka sig på ett autentiskt sätt.

4. Skydd och avvärjning: Tigeröga sägs ha en skyddande energi och kan användas för att avvärja negativitet och oönskade energier. Den kan hjälpa till att skapa en skyddande sköld runt användaren.

100% nöjda kunder
Vi tar hand om dina djur
Alltid gratis leverans